VIDEO: Spopod prístrešku rodinného domu v Závodí neznámy muž ukradol vapku. Nepoznáte ho?


Foto: VIDEO: Spopod prístrešku rodinného domu v Závodí neznámy muž ukradol vapku. Nepoznáte ho?

V nočných hodinách o 01:09 hod. v utorok 25. apríla 2023 na pozemok rodinného domu v žilinskej mestskej časti Závodie neoprávnene vošla neznáma osoba, ktorá spopod prístrešku odcudzila vysokotlakový čistič.

O krádeži v príspevku na sociálnej sieti Facebook informoval poškodený majiteľ, ktorý  svoje slová podložil fotografiou i kamerovým záznamom. Na ňom je zachytený neznámy muž s odcudzenou vapkou pri odchode zo spomínaného pozemku na ulici Západná.

Osoba na videu má oblečenú bundu výraznej oranžovej alebo červenej farby, ktorou si prekryla aj hlavu. Na tvári má zároveň šatku čiernej farby, ktorá tak sťažuje identifikáciu. Majiteľ vapky preto prosí ľudí o pomoc pri určení totožnosti neznámeho muža.



Ak máte niekto v okolí kamery (pri kríži) a našli by ste tam záznam z tohto dátumu, prosím, kontaktujte mňa, alebo rovno políciu na 158. Páchateľ minimálne ku krížu asi išiel po svojich,“ uviedol Peter.

V prípade, že ste páchateľa spoznali, neváhajte kontaktovať políciu na známom telefónnom čísle 158 alebo sa so svojimi informáciami podeľte priamo s okradnutým vlastníkom čističa prostredníctvom Facebooku.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu