Policajti z Turčianskych Teplíc vypátrali Magdalénu z Kysúc, na ktorú súd vydal zatykač


Foto: Policajti z Turčianskych Teplíc vypátrali Magdalénu z Kysúc, na ktorú súd vydal zatykač Foto: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline

Aktualizácia (19. mája 2023):

Na konci apríla vyhlásila čadčianska polícia pátranie po 21-ročnej Magdaléne Zahornackej zo Svrčinovca, na ktorú vydal súd v Trenčíne zatykač za krádež. Aj napriek vytrvalému ukrývaniu sa však hľadanú ženu napokon podarilo nájsť.

Hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žiline Gabriela Kremeňová informovala dnes, v piatok 19. mája 2023, že mladú ženu vypátrala policajná hliadka z Obvodného oddelenia Policajného zboru Turčianske Teplice. 


Pôvodný text (25. apríla 2023):

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru (OR PZ) v Čadci vyhlásilo dnes, v utorok 25. apríla 2023, pátranie po 21-ročnej hľadanej Slovenke Magdaléne Zahornackej z obce Svrčinovec nachádzajúcej sa v okrese Čadca. 

Na mladú ženu vydal Okresný súd Trenčín príkaz na zatknutie vo veci prečinu krádeže. Hľadaná sa úmyselne skrýva, nakoľko vie, že sa voči jej osobe vedie trestné konanie,“ spresnila Gabriela Kremeňová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žiline.

V prípade, že mladú ženu uvidíte alebo máte akékoľvek informácie o jej osobe, je potrebné ich oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení PZ, prípadne môžete osloviť bezpečnostné zložky cez súkromnú správu na oficiálnej facebookovej stránke Polícia SR – Žilinský kraj



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu