FOTO: Novú predajňu FAMON men v centre Žiliny otvoril Tomáš Bezdeda


FOTO: Novú predajňu FAMON men v centre Žiliny otvoril Tomáš Bezdeda
Galéria: 21 fotiek

Pohodlie, udržateľnosť a štýl. Tri slová, ktoré vystihujú pánske oblečenie v novej predajni FAMON men v centre Žiliny. Tú v marci slávnostne otvoril spevák Tomáš Bezdeda. V obchode výlučne zameranom na pánsku módu nájdete široký sortiment. Od spodnej bielizne, cez košele, nohavice, bundy až ku oblekom.

Koncept predajne FAMON men sa odlišuje od etablovaných konkurentov ponukou výrazne širšieho sortimentu. Napriek tomu, že navonok pôsobí ako predajňa pre bonitných pánov, oblečenie a doplnky sú cenovo dostupné pre široké spektrum zákazníkov. Nároční zákazníci si v ponuke ale určite nájdu aj prémiové kúsky.

FAMON men ponúka svojim zákazníkom aj širokú škálu doplnkov, kravát, motýlikov. V predajni nájdete aj ponožky, bielizeň, kožené peňaženky, opasky či manžetové gombíky. V sortimente dominuje udržateľné oblečenie a doplnky od kvalitných nemeckých značiek. Okrem toho, že oblečenie je veľmi pohodlné, odráža najnovšie módne trendy pri garancii tej najvyššej kvality.

„Z každého druhu sortimentu ponúkame zákazníkom vždy viacero alternatív, či už značiek, strihov alebo cenových kategórií. Pričom sme na trhu vyberali len z tých najlepšie hodnotených, najkvalitnejších, inovatívnych značiek s dlhou históriou existencie. Našim poslaním je obliecť akéhokoľvek dospelého, či dospievajúceho muža,“ spresňuje majiteľ predajne Peter Ondrušík.

Čo všetko nájdete v ponuke FAMON men v centre Žiliny?

  • spodná bielizeň / neviditeľné antibakteriálne tričká pod košeľu (CITIZEN, RAGMAN, COVERT),
  • košele (OLYMP, ETERNA, CASA MODA),
  • polokošele (CAMPIONE, MONTE CARLO, HAJO alebo RAGMAN),
  • obleky (CLUB of GENTS, CARL GROSS, MIKI RAUTA),
  • nohavice (ALBERTO, CLUB OF COMFORT, HATTRIC),
  • funkčné bundy (WELLENSTEYN , GEOX),
  • tričká, saká, opasky a mnohé ďalšie…

Navštívte predajňu FAMON men v pešej zóne centra Žiliny, na prízemí budovy SLSP pri obchodnom centre Aupark a využite otváraciu zľavu 10 % na nákup oblečenia či doplnkov.

Pri kúpe uplatnite zľavový kupón: „ŽILINAK“ (platí do konca mája).




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok