Učiteľ ZŠ organizuje show Strečno má talent, v porote bude Bezdeda, Dostálek, Bažíková a Grešák


Foto: Učiteľ ZŠ organizuje show Strečno má talent, v porote bude Bezdeda, Dostálek, Bažíková a Grešák Foto: Facebook/Strečno má talent

V obci Strečno sa už o niekoľko dní uskutoční prvý ročník súťažnej show Strečno má talent. Zorganizoval ju učiteľ na miestnej Základnej škole SNP Strečno Roman Franek, ktorý okrem iného vyučuje hru na gitare a pravidelne usporadúva kultúrne podujatia pre deti.

„Má za sebou sebou 3 muzikály, ktoré nacvičil s deťmi, vystúpenie s kapelou 7 girls na Žilinských staromestských slávnostiach a dva ročníky speváckej súťaže Strečno hľadá hviezdu,“ uvádza oficiálna facebooková stránka podujatia.

Najväčšou odmenou sú preňho nadšení žiaci, ktorých často prekvapí vlastný úspech a motivuje ich posúvať sa ďalej. Tento rok sa preto rozhodol formou súťažnej show podporiť aj deti s iným talentom, než je spev. Ako povedal, „vidieť v deťoch ten úžasný potenciál a nedať im šancu sa verejne prezentovať by bol hriech.“


Podujatie Strečno má talent začne vo štvrtok 27. apríla o 17:00 hod. popoludní v Kultúrnom dome Strečno. Vítaní sú speváci, tanečníci, hudobníci, mágovia či súťažiaci s akýmkoľvek talentom. Vstupné pre divákov je dobrovoľné. Každý, kto na vstupenku napíše číslo svojho favorita medzi vystupujúcimi, má šancu vyhrať zaujímavé ceny.

Vystúpenia súťažiacich ohodnotí štvorčlenná porota zložená zo známych tvárí z blízkeho okolia. Jej predsedom bude spevák a gitarista Tomáš Bezdeda, členmi dirigentka, skladateľka a pedagogička Monika Bažíková, dlhoročný manažér Elánu Roman Grešák a hudobník, klávesák a bývalý moderátor rádia Frontinus Jakub Dostálek.


Miesto: Kultúrny dom Strečno
Dátum: 27.04.2023 - 17:00    23:59



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu