Dupnite do pedálov na Deň Zeme aj vy! Veľká jarná cyklojazda sa do Žiliny vráti už najbližší víkend


Foto: Dupnite do pedálov na Deň Zeme aj vy! Veľká jarná cyklojazda sa do Žiliny vráti už najbližší víkend Foto: Facebook/OZ Mulica - podpora ekologickej mobility v Žiline

Občianske združenie Mulica aj v tomto roku pokračuje v sezónnej tradícii verejnej cyklojazdy v Žiline. Počas sobotňajšieho podvečera 22. apríla 2023 vyrazia do ulíc mesta počas Veľkej jarnej cyklojazdy všetci milovníci cyklistiky, ktorí svojou účasťou pripomenú dôležitosť starostlivosti o naše životné prostredie.

Vážme si našu planétu, pretože nemáme planétu B, kde by sme sa presťahovali, ak si našu Zem zničíme. Cyklojazdou symbolicky poukážeme na šetrný a ekologický spôsob dopravy, ktorý predstavuje práve bicykel,“ predstavujú dôležité posolstvo podujatia organizátori.

Jarný pelotón pri príležitosti Dňa Zeme účastníci odštartujú o 17:00 hod., keď na cesty vyrazia z Námestia Richarda Marsinu v žilinskej mestskej časti Hliny, v blízkosti Obchodnej galérie Naša. V prípade záujmu môžete plánovanie cyklojazdy sledovať aj prostredníctvom podujatia na Facebooku po kliknutí SEM.

Miesto: Žilina, Námestia R. Marsinu na Hlinách
Dátum: 22.04.2023 - 17:59



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu