JOJKA v meste u nás tento rok nebude. Reči o zamietnutí zo strany mesta sú nepravdivé!


Foto: JOJKA v meste u nás tento rok nebude. Reči o zamietnutí zo strany mesta sú nepravdivé! Foto: ilustračné

Medzi žilinčanmi koluje informácia, ktorá hovorí o tom, že primátor mesta zamietol známe podujatie s názvom JOJKA v meste. Podľa informácií, ktoré ste nám zaslali vy, čitatelia, sme zisťovali, či je to naozaj tak. 

Podujatie, ktoré v minulosti pritiahlo svojim skvelým programom neuveriteľné množstvo ľudí sa tento rok vraj opäť malo konať na Hlinkovom námestí. 

“Ohľadne podujatia JOJka v meste mesto Žilina nikto nekontaktoval. Preto nevieme zodpovedať na otázku, prečo sa v Žiline táto akcia v tomto roku nekonala,” uviedol hovorca mesta Žilina, Pavol Čorba.

Oslovili sme aj samotnú televíziu JOJ, ktorej manažérka Monika Hambaleková sa k veci vyjadrila nasledovne: Každý rok sa snažíme s JOJ V MESTE navštíviť iné mestá, aby sme sa stretli s priaznivcami v každom regióne.” Ako sama uviedla, v Žiline boli v roku 2013, aj 2014. Preto sa rozhodli v tomto roku navštíviť iné mestá, v ktorých ešte neboli. Tento rok sa podujatie konalo prvý krát v Bratislave a v Poprade. Organizátorov ešte čaká mesto Prešov

“V Žiline sú úžasní ľudia, skvelé publikum a vždy sa tam radi vraciame. Určite sa do Žiliny v budúcnosti s JOJ V MESTE vrátime,” dodáva Monika Hambaleková.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu