Žilinskí Vlci ukončili druhý finálový zápas proti Humennému so skvelým výsledkom 7:0


Foto: Žilinskí Vlci ukončili druhý finálový zápas proti Humennému so skvelým výsledkom 7:0 Foto: Vlci Žilina

Žilinskí hokejisti zdolali v druhom zápase finále play off Tipos SHL svojho súpera HC 19 Humenné. Zápas ukončili so skvelým výsledkom 7:0.

V prvej tretine padli do súperovej bránky spolu tri góly. Počas druhej a tretej tretiny sa podarilo Vlkom streliť po dva góly. Po včerajšej prehre 2:5 dnes žilinskí hokejisti vydali zo seba maximum a súperovi nedali šancu streliť ani jeden gól.


Vyrovnali tak stav série hranej na štyri víťazstvá. Aktuálne je skóre na úrovni 1:1.

Góly do súperovej bránky strelili hráči 4. Sýkora (Koyš, Pohl), 8. Halama (Novák, Varga), 14. Varga (Halama, Šidlík), 23. Varga (Pohl, Halama), 40. Halama (Tibenský, Varga), 45. Halama (Tibenský, Varga), 49. Jakubík (Macek, Kluka).

„Minulý zápas to bola hra špeciálnych formácií, súper využil dve z piatich presilových hier, my zo štyroch žiadnu. Dnes to bola úplne iná hra a to je ten podstatný rozdiel. Využili sme hneď prvú presilovku, vzápätí ďalšie dve v prvej tretine a to bol obrovský rozdiel, ktorý určil vývoj duelu. Naše presilovky, ale aj oslabenia boli dobré a chalani odviedli skvelú prácu. Romančík urobil niekoľko skvelých zákrokov aj v oslabeniach a podržal nás,“ povedal po zápase Jarrod Skalde, tréner klubu Vlci Žilina.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu