Pokoj, wellness a jarné Beskydy: Predĺžte si májové víkendy v Spa hoteli Lanterna


Foto: Pokoj, wellness a jarné Beskydy: Predĺžte si májové víkendy v Spa hoteli Lanterna

Krásne moravské hory Beskydy sú teraz na jar plné sviežich farieb. Lúky pomaly rozkvitajú, opäť na nich stretnete stáda oviec, z lesov sa vždy ráno odparuje nočný chlad… Príďte sa nadýchať jarnej atmosféry do Spa hotela Lanterna vo Veľkých Karloviciach, len 5 kilometrov za českou hranicou.

Užijete si všetky krásy najfarebnejšieho ročného obdobia a k tomu relax vo wellness, saunové rituály a skvelé jedlo s výhľadom do prírody.

Do Lanterny sa za odpočinkom, špičkovými wellness službami a skvelou gastronómiou jazdí už niekoľko rokov. Minulý rok ale hotel prešiel rekonštrukciou, ktorá z neho urobila ešte romantickejšie miesto. Nájdete tu nové izby s vaňou v zimnej záhrade, novú reštauráciu rozšírenú o lounge bar s veľkou vinotékou i novú vonkajšiu terasu, na ktorej si hostia užívajú raňajky aj špeciality miestnej kuchyne.


Májový oddych vo Valašsku

Obzvlášť víkendy predĺžené o sviatočné pondelky 1. a 8. mája sú ideálne na to, aby ste ich využili na poriadny oddych. Lanterna naviac na tieto dni pripravila pestrý sprievodný program s rannou jógou, aquafitness, vychádzkami nordic walking, kurzom výroby praliniek či hudobními večermi.

V komornom hotelovom spa s bazénom a saunovým svetom teraz najnovšie každý deň prebiehajú saunové rituály, odporúčame tiež zájsť na exotickou masáž, a pretože si hotel dáva na wellness atmosfére pre svojich hostí naozaj záležať, môžete si ísť zaplávat i do termálnych bazénov do neďalekého Wellness Horal, zacvičiť si vo fitku a odpočívať v saunovom svete a na vonkajších terasách.

Ubytovaní hostia majú vstup do oboch centier v cene, k tomu raňajky, popoludňajší snack Aperitivo moment a skvelú večeru.


Vaňa plná peny a k tomu pohár vína

Pokiaľ hľadáte naozajstné súkromie a komfort, odporúčame ubytovať sa v niektorej z novo rekonštruovaných izieb. Sú vybavené zimnou záhradou s vaňou, z ktorej je krásny výhľad do prírody. Môžete sa ponoriť do voňavej peny, dať si pohár vína z hotelovej vinotéky a v pokoji sa pozerať, ako nad Karlovicami zapadá slnko.

Miestna vinotéka, bar aj reštaurácia sú vychýrené gastronomické oázy. V jarnom degustačnom menu šéfkuchára Pavla Pikuláka nájdete špargľové velouté, teľací tartar s prepeličími vajíčkami alebo jahňací hrebienok so špenátom.

Vína z vinárstva Piálek & Jäger k nemu pripravil skúsený someliér, a tak na vás čaká naozaj dokonalý chuťový zážitok. Skvelú večeru, iskrivé moravské vína a lahodné dezerty ešte podčiarkne luxusný interiér a výhľady z reštaurácie. Nenechajte si ujsť degustačný večer 5. mája, ktorým vás prevedú šéfkuchar Pavol Pikulák a vinár Kamil Piálek.


Kedy sa ešte oplatí prísť do Lanterny?

Skvelým tipom pre krátke pobyty je noc z nedele na pondelok, ktorá je za zvýhodnenú cenu a hotel naviac umožňuje predĺžený spa check-out. Vďaka tomu môžete využívať hotelové spa až do 17:00 hod. v deň odjazdu. 

Pokiaľ chcete tento rok „investovať viac do seba“, odporúčame zamerať sa na ponuku tematických a manažérskych pobytov so špičkovými koučmi a trénermi. Ovládnete sebakoučing, schopnosť zdravého spánku, umenie byť zdravý alebo etiketu stolovania s Marianem Jelínkem, Janem Vojáčkem, Jitkou Ševčíkovou alebo napríklad aj s Ladislavem Špačkem.

Nech už hľadáte miesto, kde stráviť predĺžené víkendy so sviatkami 1. a 8. mája, alebo už premýšľate o letnej dovolenke, pobyt v Spa hoteli Lanterna vám určite urobí radosť a pohladí vás na duši.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok