Matka z Liptova prišla pri tragickej nehode o dve deti, ľudia pre ňu založili finančnú zbierku


Foto: Matka z Liptova prišla pri tragickej nehode o dve deti, ľudia pre ňu založili finančnú zbierku Foto: Polícia Slovenskej republiky

V nedeľu 9. apríla došlo v Liptovskom Mikuláši k tragickej dopravnej nehode, pri ktorej zomreli traja mladí ľudia. Pre rodinu zosnulých súrodencov vznikla zbierka, mamička tretej obete si chce svoju dcéru uctiť prostredníctvom pomoci zvieratám, ktoré milovala.

Tohtoročné veľkonočné sviatky sa pre dve rodiny z Liptova skončili tragicky. Na Poľnohospodárskej ulici vyhasol život mladej Kristýnky a súrodencov Emmy a Erika. Ani jeden z nich sa nedožil 23 rokov. Štvrté dievča bolo po nehode prevezené do nemocnice.

Mamičke, ktorá prišla za jedinú noc o dve deti, ostal doma už len 6-ročný syn. Keďže sa oňho stará sama, rozhodli sa jej kolegyne pomôcť aspoň prostredníctvom finančnej zbierky.

„Finančná pomoc na zvládnutie tejto situácie a nasledujúcich týždňov je asi to jediné, čo môžeme solidárne poskytnúť. Monika je skromná osôbka, nikdy by sama nežiadala, ale viem, že spoločne môžeme tejto skvelej žene veľmi veľa pomôcť,“ napísala jedna z jej spolupracovníčok.


Pokiaľ chcete prispieť aj vy, môžete poslať akúkoľvek sumu na účet:

SK74 0200 0000 0027 7824 8559.

Kristýnkina mamička sa zas rozhodla uctiť pamiatku svojej dcéry tým, že pomôže zvieratám. Namiesto vencov a kvetov pre zosnulú prosí jej blízkych, aby radšej prispeli miestnemu útulku Očami psa.

„Kristýnka, Emmka, Erik. Vaše srdiečka už dotĺkli a už sú z vás anjeli. Tak ako ste milovali život, milovali ste aj zvieratká. Viem, že by ste to takto chceli aj vy. Prosím všetkých, ktorí sa prídu s vami rozlúčiť a odprevadiť na poslednú cestu, aby ste nekupovali kvety a vence. (Aspoň pre Kiku nie.) Pošlite prosím radšej príspevok do útulku Očami psa. Nikdy nie je neskoro na dobré skutky,“ oslovila ľudí mama Kristýnky.

Číslo účtu spomínaného útulku je nasledovné:

SK48 8330 0000 0020 0072 9474.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu