Na ceste I/18 pri Mojšovej Lúčke sa zrazili štyri autá, v kolónach si postojíte aj hodinu


Foto: Na ceste I/18 pri Mojšovej Lúčke sa zrazili štyri autá, v kolónach si postojíte aj hodinu Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Na ceste I/18 v žilinskej časti Mojšová Lúčka, v úseku pri závode Hyza došlo v utorok 11. apríla krátko pred poludním k dopravnej nehode viacerých vozidiel. Informuje o tom Zelená vlna RTVS, rovnako ako aj motoristi v aplikácií určenej na navigáciu. 

Kolóny sa aktuálne tvoria v oboch smeroch a premávka je spomalená. Očakávané zdržanie je v smere na Martin približne 30 minút, vodiči smerujúci do Žiliny si v kolónach môžu postáť aj hodinu. 

Na mieste zasahuje šesť príslušníkov Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Žiline. Podľa informácií od hasičov sa pri kolízii zrazili štyri osobné motorové vozidlá a došlo aj k úniku prevádzkových kvapalín na vozovku. Účastníci nehody z incidentu vyviazli bez zranení.


Aktualizácia 12:51

O nehode informovalo aj Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline v príspevku na sociálnej sieti. Počas dokumentácie nehody policajnou hliadkou bol obmedzený jeden jazdný pruh. Aktuálne je cesta už prejazdná. 

Aktualizácia 13:52

Na diaľnici D1,  ako aj na ceste 1/18 v okrese Martin v smere na Žilinu sa z dôvodu hustoty premávky vytvorila súvislá kolóna vozidiel. Informuje o tom Operačné stredisko žilinskej krajskej polície. Dôvodom môžu byť následky nehody, ako aj zvýšená premávka po veľkonočných sviatkoch. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu