Auto pri náraze do stĺpa na Liptove roztrhlo na dve časti, zosnulí pasažieri nemali ani 23 rokov


Foto: Auto pri náraze do stĺpa na Liptove roztrhlo na dve časti, zosnulí pasažieri nemali ani 23 rokov
Galéria: 4 fotky
Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Dnes v dopoludňajších hodinách sme informovali o tragickej dopravnej nehode, ktorá sa stala nadránom na Liptove. Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline následne v príspevku na sociálnej sieti prinieslo bližšie informácie o kolízii.

Incident sa odohral na miestnej komunikácii vedúcej po ulici Poľnohospodárska v Liptovskom Mikuláši. Osobné motorové vozidlo značky Volkswagen Golf z doposiaľ neznámych príčin v nedeľu 9. apríla krátko po 3:00 hod. ráno narazilo do stĺpu verejného osvetlenia. Podľa fotografií z miesta nehody došlo pri kolízii k roztrhnutiu vozidla na dve časti.

Galéria: 4 fotky

„Vo vozidle sa nachádzali 4 osoby vo veku od 19 do 22 rokov. Muž a dve ženy utrpeli zranenia, ktorým žiaľ na mieste podľahli. 19 ročná žena bola prevezená do nemocnice. U nebohých bola nariadená pitva,“ priblížila žilinská polícia.


Cesta bola niekoľko hodín úplne uzatvorená pre cestnú premávku. Policajti naďalej pokračujú vo vyšetrovaní príčin a okolností vzniku tejto tragickej dopravnej nehody. 

„Žiadame všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, nepreceňovali svoje schopnosti a dodržiavali dopravné predpisy. Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách,“ uviedla polícia.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu