VIDEO: Opitý vodič v Rajci chcel uniknúť policajnej hliadke, s autom skončil v poli prevrátený na streche


Foto: VIDEO: Opitý vodič v Rajci chcel uniknúť policajnej hliadke, s autom skončil v poli prevrátený na streche Foto: ilustračné

Počas nedele 2. apríla sa v rajeckej doline odohrala ďalšia policajná naháňačka. Hliadka Obvodného oddelenia policajného zboru Rajec prenasledovala osobné vozidlo značky Suzuki Samuraj, ktorého vodič neuposlúchol pokyn na zastavenie a ďalej pokračoval v jazde. 

Hliadka sa preto vybrala za ním. „Následne sa z doposiaľ presne nezistených príčin na lúke v katastri obce Rajecké Teplice v smere na obec Stránske s vozidlom prevrátil na strechu,“ uviedla žilinská krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková. 

Vodič vo veku 28 rokov sa podrobil dychovej skúške s výsledkom 2,88 promile alkoholu vo vydychovanom vzduchu. Jeho lustráciou bolo tiež zistené, že nie je držiteľom vodičského oprávnenia. 



„Mužovi bola obmedzená osobná sloboda. Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Žiline mu vzniesol obvinenie pre prečin ohrozenie pod vplyvom návykovej látky a spracoval návrh na podanie obžaloby,“ dodáva Šefčíková. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu