Žilinská nemocnica poďakovala na Deň lekárov všetkým 370 doktorom na svojich oddeleniach


Foto: Žilinská nemocnica poďakovala na Deň lekárov všetkým 370 doktorom na svojich oddeleniach Foto: Facebook/Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina

Dnes oslavujú svoj deň tí, ktorí svojou prácou pomáhajú zachraňovať a zlepšovať životy ostatných ľudí. Na Deň lekárov upriamila pozornosť Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina prostredníctvom príspevku na sociálnej sieti.

Obetavú a neľahkú úlohu lekárov si 30. marca pripomíname už od roku 1933. Žilinská nemocnica chce v tento deň poďakovať všetkým 370 lekárom, ktorí sa každodenne starajú o chorých či zranených pacientov a zároveň pomáhajú nemocnici rásť a zlepšovať jej meno a potenciál.

„Hovoríme veľké ďakujeme i všetkým lekárom, ktorí už nie sú aktívnymi zdravotníkmi, prípadne už nie sú medzi nami Veľkou mierou sa zaslúžili o zdravie a životy tisícok pacientov a rovnako o výchovu ďalších generácií skvelých lekárov. S úctou na Vás spomíname,“ vyjadrilo svoju vďaku vedenie nemocnice.

Žilinská nemocnica taktiež ľuďom pripomína, že neúnavnú prácu, nasadenie a odbornosť nielen doktorov, ale aj celého zdravotníckeho personálu, si treba vážiť každý deň.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu