Žilinskí policajti chytili muža, ktorý im na zaparkované auto napísal A C A B


Foto: Žilinskí policajti chytili muža, ktorý im na zaparkované auto napísal A C A B Foto: Facebook/Polícia SR-Žilinský kraj

Žilinská polícia pravidelne vyšetruje prípady poškodzovania verejného alebo cudzieho majetku. Tentokrát však príslušníci Policajného zboru riešili poškodenie ich vlastného služobného vozidla. V príspevku na sociálnej sieti o tom informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline.

K incidentu došlo pred niekoľkými dňami, kedy hliadka pohotovostnej motorizovanej jednotky žilinskej polície preverovala oznámenie v uliciach mesta. Svoje osobné motorové vozidlo nechali zaparkované v blízkosti miesta, ktoré išli skontrolovať.

„Po preverení oznámenia sa policajná hliadka vrátila k zaparkovanému služobnému motorovému vozidlu s označením príslušnosti k Policajnému zboru a následne zistila, že na vozidle sú červenou farbou napísané veľké písmená A C A B a bližšie neidentifikovateľné písmeno,“ uviedlo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline.

Policajtom sa krátko po zistení tejto nemilej skutočnosti podarilo nájsť podozrivého muža. Ten bol následne odvedený na oddelenie Policajného zboru, kde boli vykonané potrebné úkony. Polícia začala trestné stíhanie za prečin poškodzovania cudzej veci, na prípade ďalej pracuje.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu