Polícia pátra po nezvestnej 24-ročnej Stanislave Weidlichovej z okresu Ružomberok


Foto: Polícia pátra po nezvestnej 24-ročnej Stanislave Weidlichovej z okresu Ružomberok Foto: Facebook/Záchranný systém Slovensko

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru (OR PZ) v Ružomberku vyhlásilo dnes, v utorok 28. marca 2023, pátranie po 24-ročnej (narodená 22. januára 1999) nezvestnej Slovenke Stanislave Weidlichovej pochádzajúcej z okresu Ružomberok. O žiadosti o spoluprácu pri hľadaní informuje aj Záchranný systém Slovensko prostredníctvom príspevku na sociálnej sieti.

Nezvestná žena je plnšej postavy a čierne vlasy jej siahajú približne po plecia. Naposledy bola videná v červenom tričku a nohaviciach. Oblečenú mala aj červeno-oranžovú teplákovú bundu a obuté mala biele tenisky. Blízke osoby neudávajú žiadne bližšie špecifické znamenia.

Nezvestnú Stanislavu sa od prijatia oznámenia nepodarilo vypátrať aj napriek vykonaniu všetkých potrebných úkonov a opatrení. V prípade, že mladú ženu uvidíte alebo máte akékoľvek informácie o jej osobe, je potrebné ich oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158 a následne kontaktujte aj Záchranný Systém Slovensko - Pátranie po osobách na telefónnom čísle +421 948 11 22 33. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu