FOTO: Odťahová služba sa podelila o zábery z nehôd pod Strečnom a v okolí Žiliny


FOTO: Odťahová služba sa podelila o zábery z nehôd pod Strečnom a v okolí Žiliny
Galéria: 30 fotiek
Foto: MIP Services - Odťahová služba

Počas uplynulého týždňa došlo na cestách v okolí Žiliny k množstvu dopravných incidentov. Okrem vážnych kolízií sú každodennou súčasťou premávky aj poruchy vozidiel, ktoré znemožnia ich vodičom ďalšiu cestu. Mnohým z týchto motoristov asistovala žilinská odťahová služba MIP Services.

Jej majiteľ nám poskytol zábery z viacerých dopravných nehôd a škodových udalostí. Väčšina z nich sa udiala na nechválne známej ceste prvej triedy I/18 vedúcej popod hrad Strečno. V utorok 21. marca došlo k vážnej kolízii dvoch vozidiel pri Hyze. Jej príčinou mala byť vysoká zver, ktorá prebehla cez cestu.

Ďalšie osobné vozidlo si vážne poškodilo motor na betónovom útvare na mostnom objekte pri žilinskej mestskej časti Mojšova Lúčka. Počas nasledujúcich dní došlo medzi Žilinou a Vrútkami k poruche prevodovky nákladného vozidla a poškodeniu ďalších dvoch motorov na automobiloch. Koncom týždňa pomáhala odťahová služba aj vodičke, ktorá dostala pod Strečnom defekt.

Odťahová služba MIP Services bola privolaná aj k dopravným udalostiam v iných oblastiach. Dve osobné vozidlá sa zrazili na parkovisku pred Hypermarketom Tesco. K ďalšej nehode došlo na diaľnici pred obcou Horný Hričov, kde vodička narazila do stredových zvodidiel. Počas piatkovej (24. marec) noci medzi obcami Svederník a Kotešová narazilo vozidlo do divého zvieraťa.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu