Obyvateľ Vlčiniec zvoláva ľudí na spoločné upratovanie sídliska. Pridáte sa k nemu?


Foto: Obyvateľ Vlčiniec zvoláva ľudí na spoločné upratovanie sídliska. Pridáte sa k nemu?

Väčšine Žilinčanov záleží na čistote vnútorných aj vonkajších priestorov, v ktorých žijú alebo sa pravidelne pohybujú. Obyvateľ najväčšieho sídliska v meste sa rozhodol urobiť ďalší krok k dosiahnutiu tohto cieľa. Na sociálnych sieťach organizuje akciu, ktorú nazval Čisté Vlčince.

Peter Pastorek sa rozhodol upratať si svoje okolie vlastnými rukami. V niekoľkých príspevkoch vyzýva ostatných spoluobčanov, aby sa k nemu pridali. Keďže viacerých táto iniciatíva nadchla, Pastorek určil čas a miesto začiatku svojej akcie.

S ostatnými Žilinčanmi, ktorí chcú žiť v čistejšom meste, sa má stretnúť v sobotu 1. apríla o 10:00 hod. dopoludnia za Pivárňou Žaba na ulici Matice Slovenskej. Počas nasledujúcich hodín spoločne pozbierajú rozhádzaný odpad, ktorý kazí dobrý dojem zo sídliska.

„Nie som v žiadnej politickej strane, nie som žiadny pán poslanec. Chodím von na prechádzky zo svojou vernou fenkou Lili a trhá mi srdce, keď to okolo seba vidím. Preto budem veľmi vďačný za každú účasť. Ďakujem,“ napísal Peter Pastorek.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu