Žilinskí mestskí policajti zadržali pacienta, ktorý ušiel z psychiatrie na železničnú stanicu


Foto: Žilinskí mestskí policajti zadržali pacienta, ktorý ušiel z psychiatrie na železničnú stanicu Foto: Facebook/Mestská polícia Žilina

Hliadky žilinskej mestskej polície majú za sebou ďalší hektický týždeň. Od pondelka 20. marca do nedele 26. marca odhalili až 425 priestupkov. Informovala o tom Mestská polícia Žilina prostredníctvom príspevku na sociálnej sieti.

Okrem bežných problémov a narúšania poriadku v meste sa policajtom podarilo napríklad zadržať pacienta, ktorý utiekol z psychiatrického oddelenia žilinskej nemocnice a vybral sa na železničnú stanicu. Príslušníci mestskej polície minulý týždeň pomáhali pri dopravnej nehode a asistovali hasičom pri požiari.

„Hliadky mestskej polície okrem iného spozorovali a zadržali muža ležiaceho na lavičke, po dôkladnej kontrole zistili, že po osobe z Levíc bolo vyhlásené pátranie Okresné riaditeľstvo Policajného zboru Ružomberok,“ uviedla mestská polícia.

Mestskí policajti taktiež spolupracovali s príslušníkmi Policajného zboru pri akcii zameranej na kontrolu požívania alkoholu mladistvými v uliciach a podnikoch Žiliny, pričom odhalili až štyri opité neplnoleté osoby.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu