VIDEO: Krádež v Čadci trvala len pár sekúnd. Zlodej z auta zobral box s peniazmi a dokladmi


Foto: VIDEO: Krádež v Čadci trvala len pár sekúnd. Zlodej z auta zobral box s peniazmi a dokladmi Foto: Facebook/HAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov

V utorok 21. marca 2023 v popoludňajších hodinách došlo v okresnom meste Čadca ku krádeži. Neznámy páchateľ poškodil okno osobného motorového vozidla stojaceho na miestnom parkovisku, následne z neho ukradol box a z miesta urýchlene odišiel.

Dnes 14:40 hod. na Májovej ulici v Čadci kamarátovi vykradli box s dokladmi a hotovosťou. Má video, kde je vidieť páchateľa,“ uviedla autorka príspevku na sociálnej sieti Facebook, kde využila pomoc občianskej organizácie HAKA, ktorá pomáha poškodeným občanom vypátrať  ich ukradnutý majetok.

Na kamerovom zázname je zachytená osoba, ktorá zahalená v čiernej kapucni najprv prechádza v blízkosti predmetného auta, následne zastaví, chvíľu čaká a potom sa k vozidlu priblíži po pravej strane. Sklo pri zadných sedadlách bližšie nešpecifikovaným predmetom prerazí, siahne za sedadlo spolujazdca a s ukradnutým boxom rýchlo uniká preč.

Krádež pritom trvá len niekoľko sekúnd, takže sa zdá, že konanie mal páchateľ vopred naplánované. V prípade, že ste neznámu osobu spoznali, kontaktujte Policajný zbor na známom telefónnom čísle 158, ozvite sa HAKE na ich nonstop linke 0910 666 910 alebo informujte priamo poškodeného majiteľa vozidla na telefónnom čísle 0940 557 804.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu