FOTO: Po policajnej naháňačke na Orave ostali zničené dve vozidlá a zlomený stĺp


FOTO: Po policajnej naháňačke na Orave ostali zničené dve vozidlá a zlomený stĺp
Galéria: 6 fotiek
Foto: Facebook/Miroslav Vlžák

V jednej z oravských obcí došlo dnes v dopoludňajších hodinách k dopravnej nehode. Predchádzať jej mala policajná naháňačka. Informovali o tom svedkovia udalosti na sociálnych sieťach.

K incidentu došlo v utorok 21. marca na komunikácii prvej triedy I/78, ktorá je zároveň hlavným ťahom cez obec Hruštín. Po ulici Dedina mali policajti prenasledovať osobné motorové vozidlo. Jeho vodič však stratil kontrolu a narazil do stĺpu pred rodinným domom.


Pri kolízii došlo k vážnemu poškodeniu ďalšieho vozidla. Podľa informácií od svedkov druhý automobil nebol súčasťou naháňačky, ale pravdepodobne stál zaparkovaný pred budovou.


S prosbou o bližšie informácie ohľadom rannej udalosti na Orave sme sa obrátili na hovorcov Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline.

„V súvislosti s touto udalosťou vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom objasnenia skutku a určenia jeho právnej kvalifikácie.  Z dôvodu možného zmarenia resp. sťaženia vyšetrovania nie je možno v súčasnosti   poskytnúť bližšie informácie,“ odpovedala Gabriela Kremeňová.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu