Pri Žiline sa konal tuning zraz CM Tuning Varín 2015


Foto: Pri Žiline sa konal tuning zraz CM Tuning Varín 2015
Galéria: 17 fotiek

Vo Varíne pri Žiline sa uplynulý víkend stretli milovníci tuningu. Viac než 270 áut a 500 návštevníkov, to bol prvý ročník dvojdňového tuning zrazu s názvom CM Tuning Varín 2015.

Milovníci áut a tuningu sa stretli už v piatok o 14-tej hodine v príjemnom prostredí autocamping-u v obci Varín. Hlavnou prioritou pre organizátorov, tak ako sme už spomenuli v minulom článku, bolo dosiahnuť to, aby sa stretla skupina skvelých ľudí, ktorí si popri prehliadke áut a nabitom programe vymenia aj svoje skúsenosti a zažijú nové zážitky. 

Ľudia boli s akciou veľmi spokojní


Priestor kempu sa postupne zaplnil autami a vodičmi či návštevníkmi. O 20-tej hodine sa počet áut pohyboval okolo čísla 70, no postupne prichádzali ďalší a ďalší “tuneri”. Okolo 22:00 hod. sa počet upravených automobilov vyšplhal až na 180. Nočná párty a tuning night show prilákala množstvo zvedavcov a nadšencov. Podstatným faktom je to, že celkovú skvelú atmosféru tvorili práve samotní ľudia, ktorí sa dobre bavili a predovšetkým rešpektovali sami seba a pravidlá tuning zrazu.

Sobota bola nabitá programom a súťažami

Autá prišli nielen zo Žiliny, zastúpené bolo takmer celé Slovensko. Na zraze sa tak spolu stretli slovenské ŠPZ-tky BL, KE, BB, ale aj niekoľko českých. Skvelé autá s perfektným výkonom, či jedinečnou úpravou exteriéru, ktorá zaujme, garantovali pastvu pre oči. Organizátori sa snažili pripraviť pestrý program, v ktorom bolo možné súťažiť v prezúvaní auta, jeho ťahaní alebo meraní audia. Prvý ročník zrazu priniesol to, čo od neho všetci čakali. Ľudia dúfajú, že sa podobné akcie podarí v Žiline a okolí ešte zorganizovať.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu