Zlodeji v Čadci ukradli z havarovaného auta kolesá a radiacu páku, majiteľka ponúka odmenu za informácie


Foto: Zlodeji v Čadci ukradli z havarovaného auta kolesá a radiacu páku, majiteľka ponúka odmenu za informácie Foto: Facebook/Dena Kubušová

Majiteľka osobného motorového vozidla z Kysúc ho po kolízii, pri ktorej bolo značne poškodené, zaparkovala pred vlastným domom. Tým sa však nepríjemné udalosti súvisiace s jej automobilom neskončili. Neznámi zlodeji sa totiž cez víkend rozhodli z odstaveného vozidla odmontovať a odcudziť všetky kolesá.

Pneumatiky spolu s elektrónmi zmizli počas noci zo soboty 11. marca na nedeľu 12. marca spred rodinného domu v čadčianskej mestskej časti Vojty. Páchatelia si vozidlo si podložili niekoľkými kusmi dreva. Na mieste po sebe nechali aj zdvihák, ktorý ostal pod jednou časťou automobilu.


Auto je po nehode, čiže sa na ňom nejazdí. Je tam na očiach, mala som naň výhľad rovno z domu z okna, ale keďže v noci spím, tak to nemôžem stále sledovať,“ priblížila situáciu nešťastná majiteľka vozidla, ktorá po krádeži kontaktovala políciu.


Hoci príliš neverí tomu, že sa kolesá nájdu, v príspevku na sociálnej sieti poprosila verejnosť o pomoc s pátraním po zlodejoch. Za informácie ponúka aj finančnú odmenu.

Približne dva týždne pred víkendovou krádežou neznámy páchateľ vypáčil zámok a odcudzil z vozidla radiacu páku. Totožnosť prvého zlodeja však nie je známa, rovnako ako nie je isté, či je za odcudzenie kolies zodpovedná rovnaká osoba alebo skupina. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu