Na zoznam nezvestných pribudol 13-ročný Ľuboš Hladiš z Ružomberka, Natália Hladišová sa stále nenašla


Foto: Na zoznam nezvestných pribudol 13-ročný Ľuboš Hladiš z Ružomberka, Natália Hladišová sa stále nenašla Foto: Facebook/Záchranný systém Slovensko - pátranie po osobách

Na zoznam hľadaných osôb v Žilinskom kraji dnes pribudol ďalší tínedžer. O pomoc s pátraním po 13-ročnom mladíkovi prosí Záchranný systém Slovensko prostredníctvom príspevku na sociálnej sieti.

Nezvestný Ľuboš Hladiš narodený 31. júla 2009 má trvalé bydlisko v okrese Ružomberok. Podľa popisu polície meria 165 centimetrov, je štíhlej postavy, má tmavohnedé krátke vlasy a zeleno-modré oči. Význačná je aj jeho jazva nad pravým okom.

Pátranie po mladíkovi bolo vyhlásené Okresným riaditeľstvom Policajného zboru Ružomberok v stredu 15. marca. V deň, kedy bol naposledy videný, mal oblečenú tmavočervenú mikinu, čierne tepláky a modro-sivé tenisky značky Puma.


„Ak uvidíte, nájdete hľadanú osobu ihneď volajte linku polície (158) a následne Záchranný Systém Slovensko - Pátranie po osobách +421 948 11 22 33. Ďakujeme za pomoc a zdieľanie,“ uviedla stránka zameraná na pátranie po nezvestných osobách.

Ružomberská polícia aj naďalej pátra po 14-ročnej Natálii Hladišovej. Podľa informácií od našich čitateľov by tieto dve hľadané osoby mohli byť v blízkom príbuzenskom vzťahu.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu