Na Kysuciach začalo horieť auto 18-ročného vodiča po náraze do druhého vozidla


Foto: Na Kysuciach začalo horieť auto 18-ročného vodiča po náraze do druhého vozidla Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Na ceste tretej triedy č. 2095 v Kysuckom Novom Meste došlo dnes, v pondelok 13. marca, v ranných hodinách k dopravnej nehode dvoch osobných motorových vozidiel, z ktorých jedno sa následne vznietilo.

Osobné auto značky Volkswagen Golf viedla 38-ročná vodička v smere od obce Rudina do Kysuckého Nového Mesta, kde na ceste plynule zastavila, pričom za ňou idúci 18-ročný vodič auta značky Lada do nej z doposiaľ presne nezistených príčin narazil prednou časťou vozidla.

Vozidlo značky Lada po náraze začalo horieť, v dôsledku čoho došlo k poškodeniu jeho prednej časti,“ uviedla Polícia Žilinského kraja v príspevku na sociálnej sieti. Na mieste dopravnej nehody preto okrem pomoci policajných príslušníkov boli potrební aj hasiči.


K horiacemu autu boli po nahlásení situácie okamžite vyslaní štyria hasiči zo stanice Kysucké Nové Mesto s dvoma kusmi hasičskej techniky. Polícia následne podrobila motoristov dychovej skúške, no tá mala v oboch prípadoch negatívny výsledok.

Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody ako aj miera zavinenia sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ uzavrela polícia.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu