Z Javorovej ulice na Solinkách bolo ukradnuté BMW s poľským evidenčným číslom


Foto: Z Javorovej ulice na Solinkách bolo ukradnuté BMW s poľským evidenčným číslom Foto: Facebook/HAKA – Hľadá sa auto krádeže automobilov

Občianska organizácia HAKA (Hľadá sa auto, krádeže automobilov), ktorá pomáha poškodeným osobám pri pátraní po ukradnutých motorových i nemotorových vozidlách, zverejnila v pondelok 6. marca v príspevku na sociálnej sieti ďalší prípad krádeže v Žiline.

Tentokrát malo dôjsť k odcudzeniu osobného motorového vozidla značky BMW, ktoré stálo na Javorovej ulici 6 v mestskej časti Solinky. Podľa dostupných informácií od vlastníka bola krádež spáchaná v bližšie nezistený deň v období medzi 31. januárom a 3. marcom 2023.

Majiteľ tak auto nemal pod dohľadom viac ako mesiac. Predmetné ukradnuté vozidlo, ktoré bolo vyrobené v roku 2000, je možné spoznať podľa poľského evidenčného čísla KBC70864. Ďalšími špecifickými znakmi sú svetlá strieborná metalíza auta, čierna fólia na streche, absencia prahov, čiastočne poškodená kapota a plechové disky na predných kolesách.

Ak uvidíte alebo nájdete hľadané vozidlo, ihneď volajte na známe telefónne číslo polície 158 a následne kontaktuje aj HAKA tím na telefónnom čísle 0910 666 910,“ uvádza v príspevku zakladateľ skupiny HAKA Štefan Farkaš a dopĺňa kontakt na vlastníka vozidla – 0902 453 893.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu