Nezvestnú 19-ročnú Natáliu Murčovú z Makova sa podarilo nájsť a je v poriadku


Foto: Nezvestnú 19-ročnú Natáliu Murčovú z Makova sa podarilo nájsť a je v poriadku Foto: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline

Aktualizácia (2. marca):

Dobrovoľnícke občianske združenie Záchranný systém Slovensko informuje prostredníctvom príspevku na sociálnej sieti o úspešnom vypátraní nezvestnej 19-ročnej Natálie Murčovej z obce Makov – časť Čierne, v okrese Čadca. Mladá žena je v poriadku.

Pôvodný text (1. marca 2023):

Natália Murčová od nedele 26. februára 2023 o sebe nepodala svojim blízkym žiadne informácie. Okresné riaditeľstvo Policajného zboru (OR PZ) v Čadci z toho dôvodu vyhlasuje pátranie po 19-ročnej žene z obce Makov – časť Čierne, v okrese Čadca.

Mladá žena je nezvestná od 08:15 hod. dňa 26. februára 2023, kedy odišla z miesta súčasného pobytu na doposiaľ neznáme miesto. Do dnešnej doby sa nevrátila, pričom o sebe nepodala žiadne informácie, miesto jej pobytu je neznáme,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žiline Gabriela Kremeňová.


Popis nezvestnej osoby:

  • postava a vzhľad: vysoká 167 cm, štíhla postava, blond vlasy, modré oči,
  • oblečenie: zelená bunda, tmavé rifle,
  • zvláštne znamenia: jazvy v krčnej jamke.

Nezvestnú Natáliu sa od prijatia oznámenia nepodarilo vypátrať aj napriek vykonaniu všetkých potrebných úkonov a opatrení. V prípade, že mladú ženu uvidíte alebo máte akékoľvek informácie o jej osobe, je potrebné ich oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení PZ alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke PZ



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu