Lukratívna lokalita Tri Duby ponúkne moderné bývanie v srdci Turca


Foto: Lukratívna lokalita Tri Duby ponúkne moderné bývanie v srdci Turca

V malebnej obci Karlová rozprestierajúcej sa medzi Martinom a Turčianskymi Teplicami vznikajú nové možnosti lukratívneho bývania. Ak si viete predstaviť život v srdci prírody a zároveň v neďalekej blízkosti veľkého okresného mesta, táto lokalita je ako stvorená pre vás.

Výhodná poloha ponúka skvelé možnosti voľnočasových aktivít a tiež dopravné napojenie na všetky dôležité smery. Developerský projekt Tri Duby má takmer 53 tisíc metrov štvorcových, ktoré sú rozdelené na 74 samostatných pozemkov. Z nich je aktuálne voľných už iba dvadsať. To svedčí o obrovskom záujme o bývanie v tejto novovznikajúcej lokalite.

Projekt je zameraný na rodiny, ktoré očakávajú od svojho bývania niečo výnimočné a neváhajú nasledovať svoje sny. Tri Duby dávajú navyše budúcim majiteľom voľnosť pri projektovaní nového bývania v priamom prepojení s prostredím, v ktorom sa nachádza.

Aj napriek tomu, že dnes už veľká časť pozemkov v projekte pozná svojich majiteľov, na výber je stále viacero lukratívnych možností pre nové bývanie. Možno si tak vybrať medzi bývaním prakticky v centre novej obytnej štvrte, v jej tesnej blízkosti alebo úplne na okraji.

Samozrejmosťou je napojenie na všetky dôležité inžinierske siete, kam patrí voda, elektrina a optická sieť s vysokorýchlostným internetom. Po dokončení celej štvrte tu nebude chýbať ani cestná komunikácia s mimoúrovňovými chodníkmi, osvetlenie, dopravné značenie, ale aj mnoho ďalšieho, čo sa od modernej lokality na bývanie očakáva.


Prečo bývať v projekte Tri Duby v obci Karlová?

Jedným z hlavných dôvodov je lukratívna poloha na rozhraní Malej a Veľkej Fatry, kde je na dosah malebná príroda, ale tiež väčšie kultúrne a administratívne centrá, v ktorých je možné aktívne tráviť voľný čas a zároveň vybaviť všetko potrebné, bez nutnosti dlhého dochádzania.

Samotná obec predstavuje istý typ komunitného bývania. Pri sčítaní obyvateľov v roku 2021 mala iba 106 obyvateľov. Miestny 30 členný dobrovoľnícky hasičský zbor každoročne úspešne reprezentuje obec aj za jej hranicami, medzi obľúbené lokálne akcie patrí fašiangový sprievod, detský karneval, pravidelný futbalový turnaj, mikulášsky večierok a mnoho ďalších udalostí, ktoré podčiarkujú vhodnosť bývania ako pre mladé rodiny s deťmi, tak aj pre o niečo starších obyvateľov.

Samotný región Turca však poskytuje nespočetné množstvo voľnočasových aktivít v lone očarujúcej prírody, pričom si stačí vybrať len tú najobľúbenejšiu. Milovníci cyklistiky si prídu na svoje vďaka viac než 400 kilometrom značených cyklotrás, ktoré ich dovedú k až 16 rôznym cieľom. A neustále pribúdajú nové. Rekreační i nároční turisti si zasa nájdu obľúbené trasy v lesoch národných parkov Malej a Veľkej Fatry. A to všetko doslova len niekoľko krokov od domu.


V zimnom období budú mať noví obyvatelia prakticky hneď za domom možnosť lyžovačiek. V dojazdovej vzdialenosti sa nachádzajú lyžiarske strediská Martinky s 12 zjazdovkami rôznej náročnosti, ale aj menšie strediská vo Valčianskej a Jasenskej doline. Nielen v zimnom období tiež ocenia aquapark s termálnou minerálnou vodou v blízkych Turčianskych Tepliciach.

Ak by budúcim obyvateľom Karlovej v regióne predsa len niečo chýbalo, výhodné blízke dopravné napojenie na diaľnice, rýchlostné cesty a železnicu výrazne uľahčí cestovanie ako za zábavou, tak za všetkými povinnosťami. Pokiaľ teda hľadáte moderné bývanie v dome podľa svojich predstáv, v malej obci v blízkosti väčšieho mesta a v srdci malebnej prírody, potom je projekt Tri Duby v obci Karlová tým správnym miestom pre váš život.

Viac informácií získate na adrese https://www.triduby.eu/


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok