Dni príležitostí 2014


Foto: Dni príležitostí 2014
Galéria: 4 fotky

Každoročne v jarnom období sa na pôde Žilinskej univerzity v Žiline koná pracovný veľtrh s názvom Dni príležitostí, ktorý ponúka študentom a absolventom technických univerzít priame stretnutie s vybranými spoločnosťami a tak skvelú možnosť nadviazať kontakt s potenciálnym zamestnávateľom.

Tento jedinečný veľtrh práce pre študentov tradične pripravuje študentská organizácia IAESTE Slovakia, ktorá na Slovensku pôsobí už vyše 20 rokov. Študenti budú mať možnosť navštíviť tento veľtrh v dňoch 25. a 26. marca v hlavnej budove Rektorátu Žilinskej Univerzity. Na veľtrhu práce sa predstaví viacej ako 25 firiem medzi nimi aj spoločnosti ako Volkswagen, KIA Slovensko, Continental, IBM, Siemens, Západoslovenská energetika, Accenture a mnoho ďalších. Na svoje si tu určite prídu študenti všetkých smerov, no najmä informatiky, logistiky, elektrotechnických, strojníckych a iných technických aj netechnických odborov , ktoré sú ponúkané v rámci Žilinskej Univerzity a ostatných Slovenských aj zahraničných univerzít. Tieto spoločnosti tu budú jednak prezentovať svoju činnosť, no najmä oslovovať šikovných mladých ľudí a ponúkať im prácu, stáže, možnosť písania diplomovej práce či svoje osobitné programy. Tento veľtrh je určený najmä pre študentov, no dvere sú otvorené pre všetkých účastníkov, ktorí sa nebránia takejto príležitosti a ktorí by si radi našli prácu v niektorej zo spomínaných spoločností. Mladí ľudia s vidinou práce vo svojom odbore alebo v tom, čo ich baví, sú tu ako na jednej lodi s predstaviteľmi spoločností, ktorí im predstavujú reálne možnosti a projekty z praxe.

Na trhu práce dnes nie je jednoduché uplatniť sa a preto by ste si nemali nechať si ujsť takúto jedinečnú príležitosť, ktorú pre Vás IAESTE Slovakia pripravuje. Preto neváhajte a príďte 25. a 26. marca 2014 tj. v utorok a v stredu na univerzitnú pôdu rektorátu Žilinskej Univerzity v Žiline a nájdite si svoj dream job.

zdroj: Martin Stehlík, IAESTE




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu