Žilinskí policajti zaistili 300 dávok pervitínu, z nedovolenej výroby a obchodovania obvinili 45-ročného muža


Foto: Žilinskí policajti zaistili 300 dávok pervitínu, z nedovolenej výroby a obchodovania obvinili 45-ročného muža Foto: Facebook/ Polícia SR - Žilinský kraj

Žilinskí policajti spoločne s policajtmi z pohotovostného policajného útvaru Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline vykonali v uplynulých dňoch úspešnú  akciu zameranú na odhaľovanie drogovej trestnej činnosti v Žiline. 

Počas akcie sa vykonali viaceré prehliadky a obmedzili osobnú slobodu 45-ročnému mužovi a 30-ročnej žene. V rámci prehliadok policajti zaistili bielu kryštalickú látku a neznámu sušenú rastlinu.

Zaistené veci boli zaslané na kriminalistickú expertízu. „Predbežným skúmaním časti zaisteného materiálu bolo zistené, že ide o pervitín v množstve, ktoré zodpovedná minimálne 300 jednotlivým bežným dávkam drogy,“ uviedla krajská polícia. 

Zadržaný 45-ročný muž bol obivinený zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov ich držania obchodovania s nimi. Vyšetrovateľ zároveň spracoval podnet na návrh na väzobné stíhanie. Žena bola po vykonaní procesných úkonov prepustená na slobodu.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu