Pri obecnom úrade v Belej sa zrazili dve autá, jedno z vozidiel zasiahlo aj blízku predajňu


Foto: Pri obecnom úrade v Belej sa zrazili dve autá, jedno z vozidiel zasiahlo aj blízku predajňu Foto: Vľavo – Facebook/Rastislav Kurilla. Vpravo – Facebook/Emilia Komačková

V obci Belá nachádzajúcej sa približne 18 km od krajského mesta Žilina došlo dnes, v utorok 21. februára, krátko po 13:00 hod. k dopravnej nehode. O udalosti informuje Operačného stredisko Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Žiline, ale aj vodiči prechádzajúci v blízkosti zrážky.

Ku kolízii dvoch osobných motorových vozidiel značiek Škoda Fabia a Volkswagen Passat došlo v blízkosti obecného úradu, pričom jedno z áut po zrážke zároveň narazilo do náprotivnej budovy, v ktorej sídli predajňa s potravinami. 

V Belej spomaľte a hlavne vždy v zákrute pri Obecnom úrade v smere do Žiliny. Nikdy neviete, kto tam zastaví, lebo potrebuje odbočiť doľava a dáva prednosť oprotiidúcim vozidlám a stojí tým pádom v zákrute,“ upozorňuje vodičov okoloidúci motorista, ktorý vo svojom príspevku zverejnil aj video z miesta nehody.

Po nahlásení situácie do Belej okamžite vyrazili bezpečnostné a záchranné zložky, keďže pri nehode malo dôjsť aj ku zraneniu. Vyslaní na miesto kolízie boli približne o 13:30 hod. aj traja členovia hasičskej stanice neďalekej obce Terchová s jedným kusom techniky.


Operačné stredisko HaZZ v Žiline taktiež informuje o úniku prevádzkových kvapalín z poškodených vozidiel. 

 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu