Nezvestného tínedžera Róberta Králika z Horného Hričova sa podarilo vypátrať


Foto: Nezvestného tínedžera Róberta Králika z Horného Hričova sa podarilo vypátrať Foto: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline

Aktualizácia (18. februára):

Nezvestného tínedžera 17-ročného Róberta Králika, po ktorom vyhlásilo Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Čadci pátranie v piatok 17. februára, sa podarilo nájsť. O úspešnom výsledku informovalo dobrovoľnícke občianske združenie Záchranný Systém Slovensko.

Pôvodný text (17. februára):

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Čadci vyhlasuje pátranie po nezvestnom tínedžerovi menom Róbert Králik. Hľadaný chlapec má 17 rokov, trvalé bydlisko má v Hornom Hričove, no toho času sa zdržiaval v obci Nesluša. 


Hľadaný tínedžer je vysoký asi 180 cm, má štíhlu postavu, modré oči a dlhšie blond vlasy. Naposledy mal na sebe mikinu oranžovej farby, čierne kapsáčové nohavice a obuté čierne tenisky značky VANS. Poznávacím znamením môže byť tiež aj tetovanie na ľavom predlaktí a pravom členku z vnútornej strany. 

Tínedžer je nezvestný  od dňa 17. februára 2023,  kedy naposledy komunikoval prostredníctvom mobilného telefónu s rodinnými príslušníkmi,  od tejto doby nepodal o sebe žiadne informácie a miesto jeho pobytu a pohybu nie je známe,“ informuje krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová. 

Polícia od prijatia oznámenia vykonáva všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom vypátrania nezvestnej osoby. Do súčasnej doby sa však nezvestnú osobu nepodarilo vypátrať.  

Akékoľvek informácie k nezvestnému tínedžerovi je potrebné oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek policajnom oddelení, alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke polície. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu