Mladíka z Čadce pokutujú za neprepísané auto, ktoré po smrti jeho matky predal otec. Pátra po ňom HAKA


Foto: Mladíka z Čadce pokutujú za neprepísané auto, ktoré po smrti jeho matky predal otec. Pátra po ňom HAKA Foto: Ilustračné foto/HAKA

Mladíkovi z Kysúc zomrela mama, keď mal len 14 rokov. Zdedil po nej osobné motorové vozidlo, ktoré jeho otec následne predal tretej osobe. Automobil však dodnes nebol prepísaný na nového vlastníka. Po vozidle teraz pátra facebooková skupina HAKA.

Po tragickej udalosti získal mladý muž z okresu Čadca osobný automobil značky Škoda Octavia. Jeho otec vozidlo v roku 2021 predal bez prepísania a kupujúci sa viac neozval. Od tej doby prichádzajú na adresu pôvodného majiteľa auta pokuty za neplatnú emisnú a technickú kontrolu. 

Auto chce nechať súčasnému užívateľovi, len aby prestali chodiť pokuty, rád by auto na neho prepísal.  Na ekologickú daň z prepisu auta 500 eur nemá, pretože otec počíta každé euro pri dvoch deťoch, o ktoré sa musí starať teraz sám.  Pokiaľ viete, kde auto je dajte nám prosím vedieť,“ napísal administrátor skupiny HAKA.

Hľadané vozidlo je sedan v červenej farbe s evidenčným číslom CA217BT, ktorý bol vyrobený v roku 1997. VIN číslo automobilu je TMBZZZ1U2V2017123. Vozidlo má ťažné zariadenie, strešné okno a fólie na oknách. Predané malo byť do Kysuckého Nového Mesta alebo Trnavy.

Pokiaľ o ňom máte akékoľvek informácie, alebo poznáte jeho užívateľa, kontaktujte HAKA tím na telefónnom čísle 0910 666 910.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu