Kamence ponúkajú bývanie s vynikajúcou občianskou vybavenosťou


Foto: Kamence ponúkajú bývanie s vynikajúcou občianskou vybavenosťou
Galéria: 13 fotiek

Mestská štvrť Kamence sa od roku 2018 rozrastá o nové bytové domy a aktuálne prebieha už 4. etapa výstavby. Prvá etapa sa v regióne Žilinského kraja zviditeľnila v roku 2021 získaním prestížnej ceny za architektúru CE ZA AR. Investor, žilinská spoločnosť Istrofinal, však okrem architektúry venuje pozornosť aj praktickej stránke bývania.


Nová obchodná zóna priamo na Kamencoch

V novembri minulého roka otvorili na Kamencoch obchodnú galériu Naša, domáci tak nemusia za každodennými nákupmi cestovať. Doslova na pár metrov pešej dostupnosti nájdu denne otvorené potraviny Tesco, obľúbenú dm drogerie markt, domáce potreby TEDi, Kik a pre domáce zvieratká Super ZOO. V týchto dňoch otvorila na Kamencoch pobočku aj sieť lekární BENU. V obchodnej galérii ostal už len jeden voľný priestor, ideálne pre kvalitné mäsiarstvo alebo kaviareň.


Materská škola ako súčasť projektu

V tretej etape bytových domoch investor Istrofinal naprojektoval priestory špeciálne určené pre materskú školu, ktorej prináleží aj veľká záhrada. Projekt je celkovo pripravovaný s ohľadom na životný štýl rodín s deťmi – nechýba ihrisko, dostatok zelených priestorov bez prístupu automobilov a promenáda k nábrežiu rieky Kysuca.

Kysucké Nové Mesto je pripravené na nových obyvateľov

V meste nájdete 3 materské školy, 5 základných škôl vrátane špeciálnej školy, 4 stredné školy, centrá voľného času a aj knižnicu. V meste pôsobí tiež niekoľko športových klubov. Čo sa týka zdravotníctva, priamo v Kysuckom Novom Meste je poliklinika, ktorej služby aj teraz využívajú niektorí Žilinčania vyhľadávajúci kvalitných špecialistov. 

Doprave významne pomôže diaľničný privádzač aj IDS

V minulom roku bol v regióne Kysúc a Žiliny zavedený integrovaný dopravný systém (IDS ŽSK). Dospelí aj študenti môžu cestovať verejnou osobnou dopravou výrazne lacnejšie a s jedným predplatným cestovným lístkom cestovať vlakom, autobusmi aj trolejbusmi. Doprava autom do Žiliny mimo špičky zaberie cca 12 minút a vo výstavbe je už diaľničný privádzač, ktorý by mal odbremeniť zaťaženie v dopravných špičkách.


Cenovo dostupné bývanie s kompletným hypotekárnym servisom

Ceny bytov v Kysuckom Novom meste lákajú čoraz viac aj Žilinčanov, ktorí hľadajú bývanie v blízkosti Žiliny. Pri rozhodovaní zavážia aj nižšie prevádzkové náklady bývania v novostavbe a pokojné okolie domov. Istrofinal poskytuje svojim klientom kompletný hypotekárny servis a seriózne plnenie dohodnutých zmluvných podmienok. V etape 2, ktorú kolaudovali minulý rok v októbri, nezvýšil investor klientom dohodnuté zmluvné ceny aj napriek dramatickému zvyšovaniu stavebných nákladov. 

Viac informácií o bytových domoch Kamence nájdete na www.kamence.sk.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok