Počas piatkovej kalamity sa zlodejom v Žiline podarilo ukradnúť dve osobné motorové vozidlá


Foto: Počas piatkovej kalamity sa zlodejom v Žiline podarilo ukradnúť dve osobné motorové vozidlá
Galéria: 7 fotiek
Foto: www.hakasystem.eu

Ani snehová kalamita a s ňou súvisiaca sťažená dopravná situácia neodradila zlodejov, aby v priebehu uplynulého víkendu odcudzili dve osobné motorové vozidlá. Ku krádežiam došlo meste Žilina na sídliskách Solinky a Hliny a majitelia sa ich prostredníctvom sociálnych sietí pokúšajú nájsť.

O oboch incidentoch informoval Štefan Harkaš zo skupiny HAKA - Hľadá sa auto krádeže automobilov. Prvá krádež sa odohrala v piatok 3. februára v čase približne od 10:00 až 12:00. Na Jarnej ulici v Žiline bolo zaparkované auto značky Škoda Octavia kombi s evidenčným číslom BY148BH v bielej farbe. Vozidlo údajne disponuje viacerými znakmi, podľa ktorých by sa dalo rozpoznať. 

„Čierna strecha,  čierne spätné zrkadlá a na kapote a prednom blatníku bola priesvitná FOV fólia. Na zadnom blatníku chýba pravá odrazka a svieti len jedno ŠPZ svetlo. Predná pravá hmlovka je prasknutá, vzadu vpravo dole chýba krytka na oko na ťahanie a predný pravý blatník ma menšie známky poškodenia,“ spresnil majiteľ hľadaného vozidla. 

Ku krádeži druhého auta došlo len o pár hodín neskôr na parkovisku pri predajni Lidl na sídlisku Solinky, pričom jeho majiteľ zmiznutie zaregistroval v sobotu 4. februára približne o 15:00. Išlo o auto značky Volkswagen Golf s evidenčným číslom ZA008HK v šedej metalickej farbe. Podľa neho malo vozidlo preliačené pravé zadné dvere, čo by taktiež mohlo byť poznávacím znakom vozidla. 


Pokiaľ niekde uvidíte alebo nájdete hľadané  vozidlo ihneď volajte linku polície a následne HAKA tím na čísle 0910 666 910. Oni už zabezpečia, aby sa hľadané vozidlá vrátili späť ich majiteľom. 

Kontakt na vlastníka vozidla Škoda: 0910 744 675

Kontakt na vlastníka vozidla Volkswagen: 0911 109 609




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu