SAD Žilina prichádza s valentínskou výzvou: Odkazy zaľúbených dvojíc budú uverejnené priamo v autobuse


Foto: SAD Žilina prichádza s valentínskou výzvou: Odkazy zaľúbených dvojíc budú uverejnené priamo v autobuse Foto: ilustračné

Prímestský dopravca SAD Žilina prichádza pri príležitosti sviatku svätého Valentína so špeciálnou výzvou pre všetky zamilované páry, ktoré chcú počas tohto dňa prekvapiť svoju polovičku naozaj neobvyklým spôsobom.

Milovanú osobu môžete počas utorka 14. februára potešiť okrem kvetov či čokolády napríklad aj odkazom, ktorý bude uverejnený priamo v autobuse. Stačí, ak do 9. februára napíšete na SAD Žilina svoje romantické vyznanie a dopravca ho uverejní priamo v autobuse na LCD obrazovke.

„Do správy nám napíšte aj meno osoby, ktorej je valentínsky odkaz venovaný, číslo linky a čas odchodu autobusu, ktorým vaša milovaná polovička bude cestovať,“ upozorňuje SAD Žilina. 

Počet „valentínok“ však bude z kapacitných dôvodov limitovaný a o tom, ktoré z nich budú zverejnené sa rozhodne náhodným výberom. Vybraní autori valentínskych odkazov budú následne kontaktovaní prostredníctvom súkromnej správy na sociálnej sieti. 

„Veríme, že aj vďaka takýmto milým prejavom lásky k niekomu blízkemu bude pre dotyčné osoby tento deň nielen jedinečný, ale aj nezabudnuteľný, pretože vyznanie lásky takýmto verejným spôsobom chce veľa odvahy,“ doplnil dopravca. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu