Počas soboty opät zaškrípu kladky detského vleku v Lyžiarskom stredisku Malý Straník


Foto: Počas soboty opät zaškrípu kladky detského vleku v Lyžiarskom stredisku Malý Straník Foto: istock.com

V sobotu 4. februára 2023 sa Lyžiarske stredisko Malý Straník zaplní malými lyžiarmi. Po dlhšej dobe je totiž vďaka priaznivým poveternostným podmienkam možné spustiť detský vlek EPV 300. Do strediska sa dostanete jednoducho aj zo Žiliny. Stačí nastúpiť na linku MHD č. 27 a ukončiť svoju jazdu na zastávke Na Straník.

Kolesa sa rozkrútia a kladky zaškrípu o 9:00 hod. a posledného lyžiara pustíme na vlek o 15:30 hod.,“ spresnilo v príspevku na sociálnej sieti samotné lyžiarske stredisko nachádzajúce sa v katastrálnom území obce Teplička nad Váhom.

V stredisku sa zároveň nachádza aj druhý veľký vlek s dĺžkou 460 metrov, jeho spojazdnenie si však vyžaduje ešte intenzívnejšie sneženie, keďže celý areál funguje výhradne na prírodnom snehu. Pre malých záujemcov o lyžovačku je k dispozícii prenosný bodový skipas bez časovej platnosti.

Stále sú platné bodové lístky predávané už hádam celú generáciu (5 eur, 24 bodov) akurát sa zmenil počet jázd – 16 na vleku EPV a 8 na vleku Tatrapoma. Lístky sú prenosné a môže ho využívať viac osôb (1,5 boda vlek EPV/osoba a 3 body vlek Tatrapoma/osoba),“ spresnilo stredisko.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu