Nočná stopa Valachy je opäť tu: Zažite 4. februára večerné bežkárske preteky vo Veľkých Karloviciach


Foto: Nočná stopa Valachy je opäť tu: Zažite 4. februára večerné bežkárske preteky vo Veľkých Karloviciach
Galéria: 5 fotiek

Bežkári všetkých vekových kategórií, pozor! Už v sobotu 4. februára si opäť môžete užiť jedinečnú atmosféru bežkárskych pretekov Nočná stopa Valachy pri hoteli Galik vo Veľkých Karloviciach. Príďte si zašportovať pokojne aj s celou rodinou – pretekať môžu vďaka rôzne dlhým trasám dospelí aj deti! Pri registrácii do 1. februára platí výhodnejšie štartovné.

Registrovať sa môžete jednoducho on-lube na webe DATART Valachy tour.

Počasie nám praje, už sa veľmi tešíme na atmosféru tejto obľúbenej akcie, ktorú si opäť môžu užiť aj malí športovci. Ešte pred zotmením, o 16. hodine, začnú preteky detí. Tí najmenší do 6 rokov súťažia v behu, starší potom intervalovo na bežkách na trasách od 700 metrov do 2,7 km. O 18:00 hod. odštartujú preteky dospelých, ktorí sa na trať vydajú taktiež intervalovo, s rozostupmi 10 sekúnd. Vybrať si môžu z dvoch trás: jeden okruh dlhý 7,5 km alebo dva okruhy v celkovej dĺžke 15 kilometrov. Podmienkou účasti je čelovka,“ popísal hlavný organizátor DATART Valachy tour Bohuslav Komín.

Pre každého účastníka je v cieli pripravené teplé jedlo a pitie, dospelí dostanú originálnu pamätnú medailu a deti sa môžu tradične tešiť na perníkovú medailu.

Čo ešte bude pre účastníkov pripravené:

  • servis lyží Hyra Sport a požičovňa bežiek Yoko pri hoteli Galik,
  • zóna so stánkami so zimným oblečením a výbavou partnerov DATART Valachy tour,
  • občerstvenie a možnosť prezlečenie sa v hoteli Galik,
  • laser show,
  • on-line prenos na internete a veľkoplošnej obrazovke na mieste,
  • sprievodný program: testovanie skialpov a preteky na svahu Razula.

Nezabudnite si pribaliť plavky! Cestou z nočnej stopy sa môžete zastaviť v blízkom relaxačnom centre Wellness Horal a zohriať sa v jeho termálnych bazénoch.

Nočná stopa Valachy je prvá tohtoročná akcia série DATART Valachy tour, ktorá zahŕňa štyri preteky v rôznych disciplínach a rôznych ročných obdobiach v Rezorte Valachy Veľké Karlovice a na ďalších miestach vo Valašsku.

Do tohtoročného 11. ročníka vstupuje Valachy tour s novinkami. Tá najväčšia sa týka Valachy mana, ktorý sa tento rok stal pretekom Majstrovstiev ČR v terénnom triatlone, presúva sa z augusta na jún a sťahuje sa k priehrade Bystřička.

Jednoznačne užitočnou novinkou je okrem iného automatické storno a úrazové poistenie v spolupráci s poisťovňou Kooperativa pre každého dospelého pretekára.

Do Valachy mana a ďalších pretekov je možné sa prihlásiť už teraz na www.valachytour.cz.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok