VIDEO: Počas nedeľnej noci sa do chatky na Vodnom diele Žilina vlámal zlodej. Poznáte ho?


Foto: VIDEO: Počas nedeľnej noci sa do chatky na Vodnom diele Žilina vlámal zlodej. Poznáte ho? Foto: Facebook/Vladimír Pernica

Jeden z brehov nádrže Vodné dielo Žilina už dlhé roky lemuje množstvo menších aj väčších chatiek. Koncom predošlého týždňa do jednej z nich nezákonne prenikla neznáma osoba, ktorá odcudzila množstvo predmetov.

K vlámaniu spojenému s krádežou došlo v noci z nedele 22. januára na pondelok 23. januára. Páchateľa pritom zachytila bezpečnostná kamera nainštalovaná približne vo výške očí. Podľa času zobrazeného na videozázname sa zlodej v objekte nachádzal približne o 22:30 hod., nie je však jasné, ako dlho sa zdržal.



„Ahojte priatelia, dnes v noci som mal nečakanú návštevu na chatke na Vodnom diele. Vylomil dvere, prerezal zámok a pobral, čo sa dalo. Ak by ste ho niekto spoznali, neváhajte ma kontaktovať. Ďakujem,“ žiada verejnosť majiteľ vykradnutej chatky.

Pokiaľ viete identifikovať osobu na zázname z bezpečnostnej kamery, prípadne máte iné informácie o nočnej krádeži pri žilinskej vodnej nádrži, kontaktuje políciu, prípadne poškodeného na jeho facebookovom profile.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu