Lyže, termálne bazény, saunové rituály aj frgále: Vyrazte na zimnú dovolenku do Veľkých Karlovíc


Foto: Lyže, termálne bazény, saunové rituály aj frgále: Vyrazte na zimnú dovolenku do Veľkých Karlovíc

Predstavte si zimné ráno, do ktorého sa prebudíte v Beskydách uprostred zasnežených lesov. Po bohatých raňajkách vyrazíte na prechádzku, zalyžovať si alebo prejsť stopu na bežkách, potom sa zahrejete v termálnom bazéne a pri saunovom rituáli, oddýchnete pri relaxačnej masáži a deň zavŕšite skvelou večerou a pohárom vína… Presne takúto dovolenku môžete tento rok zažiť v Rezorte Valachy Veľké Karlovice.


Hotely Lanterna a Horal nadchnú každého, kto chce spojiť zimné radovánky s wellness a prvotriednou gastronómiou. A tiež tých, ktorí chcú mať istotu zábavy po zotmení, alebo pri horšom počasí. V Rezorte Valachy sa vďaka službám naozaj nudiť nebudete.

Teraz už si len vybrať, či dáte prednosť pokojnejšiemu, komfortnému Spa hotelu Lanterna so zážitkovou gastronómiou, alebo Wellness hotelu Horal, ktorý svojou vybavenosťou na čele s termálnymi bazénmi a vlastnou „modrou“ zjazdovkou láka hlavne rodiny s deťmi.


Pobyty v oboch hoteloch vždy zahŕňajú raňajky, večeru a voľný vstup do Wellness Horal s tromi termálnymi bazénmi vyhrievanými až na 36 °C, fitkom a saunovým svetom so saunovými rituálmi a ponukou masáží či beauty ošetrení.

S pobytovým balíčkom Zimní dovolená v Beskydech k tomu máte v cene naviac relaxačnú masáž, zapožičanie bežiek Yoko (stopy sú len kúsok od hotelov), skipas na zjazdovku Horal a najnovšie aj Beskydy Valašsko Card so zľavou na lyžiarske strediská Skiregionu Valašsko, pri pobyte v Lanterne ešte popoludňajší snack Aperitivo moment a voľný vstup do hotelového L-Spa.


Lanterna minulý rok prešla rekonštrukciou a má novú reštauráciu s lounge barom, vinotékou a krásnymi novými izbami so zimnou záhradou a vaňou. Vybrať si tu môžete aj ďalšie atraktívne pobyty. Čo tak Romantické hýčkání s masážami alebo raňajky do postele ako darček pre vašu lásku na Valentína?

V neposlednej rade sa v Rezorte Valachy skvele varí: od pestrých raňajok po degustačné menu s vínom k večernému posedeniu v zážitkovej reštaurácii Vyhlídka v Spa hoteli Lanterna. Určite si nenechajte ujsť valašskú kyselicu, špeciality zo zveriny v hoteli Horal, steaky z vyzretého mäsa v Lanterne a legendárne valašské frgále z pekárne rezortu, ktoré samozrejme nechýbajú ani pri raňajkách.


Pobyt vám spestria rôzne akcie. Wellness Horal pozýva každý deň na obľúbené saunové rituály. Lyžiarska škola Razulák ponúka denne od 8:30 do 17:00 hod. nielen výuku lyžovania a snowboardingu, ale aj lekcie skialpiningu. Chystajú sa pobyty s výukou bežkovania (jeden z nich pod vedením majstra sveta a olympionika Martina Koukala), závody a karneval na lyžiach pre deti, bežkársky závod Noční stopa Valachy alebo hudobné večery v Lanterne.

Ale pokojne môžete aj „nerobiť vôbec nič“. Len tak leňošiť, popíjať čaj na relaxačnom ležadle vo wellness, užívať si pokoj a kochať sa výhľadom na zasneženú prírodu. Je to len na vás.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok