Nezvestný 17-ročný Marek z centra pre deti a rodiny v Ružomberku bol po mesiaci pátrania nájdený


Foto: Nezvestný 17-ročný Marek z centra pre deti a rodiny v Ružomberku bol po mesiaci pátrania nájdený Foto: KR PZ Žilina

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline prosí širokú verejnosť o pomoc s vypátraním mladíka, ktorý bol naposledy videný takmer pred dvomi týždňami v Centre pre deti a rodiny v Likavke.

Tínedžer je nezvestný od dňa 4. januára 2023, kedy odišiel z Centra pre deti a rodiny Likavka, okres Ružomberok na doposiaľ neznáme miesto, do dnešnej doby sa nevrátil, pričom o sebe nepodal žiadne informácie,“ priblížila situáciu hovorkyňa žilinskej polície Gabriela Kremeňová.


Len 17-ročný Marek Kováč má trvalé bydlisko v Zvolene, v čase zmiznutia sa však nachádzal práve v centre pre deti a rodiny. Mladík je štíhlej postavy, vysoký približne 170 až 180 centimetrov, má hnedé oči a čierne vlasy. Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Ružomberku, ktoré vyhlásilo pátranie, neuviedlo popis oblečenia, ktoré by mohol mať na sebe.

„Od prijatia oznámenia vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom vypátrania nezvestnej osoby. Do súčasnej doby sa však nezvestnú osobu nepodarilo vypátrať,“ doplnila Gabriela Kremeňová.


Pokiaľ viete, kde sa nezvestný Marek zdržiava, prípadne máte o ňom akékoľvek iné informácie, obráťte sa na políciu. Kontaktovať ju môžete na bezplatnom čísle 158, na akomkoľvek oddelení Policajného zboru, prípadne formou súkromnej správy na oficiálnej facebookovej stránke žilinskej polície.


Aktualizácia 6. februára 11:05 hod.

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Ružomberku odvolalo pátranie po nezvestnom tínedžerovi. Mladý Marek bol nájdený v poriadku, dôvody pátrania tak pominuli.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu