VIDEO: Osobné auto na Orave narazilo do autobusu, pri nehode došlo ku zraneniam


Foto: VIDEO: Osobné auto na Orave narazilo do autobusu, pri nehode došlo ku zraneniam Foto: Vľavo: Facebook/Lukáš Kajan, vpravo: Facebook/DaDo Dadiss Tomaga

Na frekventovanej komunikácii prvej triedy I/59, ktorá spája Trstenú s Banskou Bystricou, došlo dnes v popoludňajších hodinách k dopravnej nehode. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Žiline, ako aj svedkovia incidentu.

V obci Nižná na Orave sa v utorok 17. januára krátko pred 15:00 hod. popoludní zrazilo osobné motorové vozidlo s prímestským autobusom. Obidve vozidlá smerovali od Tvrdošína do Nižnej. Podľa okoloidúcich vodičov mal vodič osobného automobilu zozadu nabúrať do vozidla verejnej dopravy.


Pri kolízii došlo podľa Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Žiline k zraneniam aj úniku prevádzkových kvapalín na vozovku. Na mieste zasahujú všetky záchranné zložky vrátane štyroch hasičov zo stanice v Trstenej.


Na komunikácii I/59 sa v tomto úseku tvoria obojsmerné kolóny. Zvýšte preto opatrnosť. Videozáznam z miesta nehody zdieľal používateľ Facebooku v príspevku na sociálnej sieti.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu