VIDEO: Neznáme osoby kradli v Demänovskej Doline, polícia prosí o pomoc so stotožnením mužov na záberoch


Foto: VIDEO: Neznáme osoby kradli v Demänovskej Doline, polícia prosí o pomoc so stotožnením mužov na záberoch

Začiatkom nového roka došlo v obci Demänovská Dolina ku krádeži v obytnej budove. V čase krádeže zachytili bezpečnostné kamery niekoľko osôb, po ktorých totožnosti aktuálne pátra polícia. Žiadosť o informácie o mužoch na záberoch zverejnilo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žilina v príspevku na sociálnej sieti.

Neznámi páchatelia mali v sobotu 7. januára v nočných hodinách spáchať trestný čin porušovania domovej slobody a krádeže v Demänovskej Doline. V podobnom čase boli bezpečnostnými kamerami v blízkosti apartmánov a chaletov Tri Vody zachytení štyria muži. Každý z nich mal oblečené bundy alebo mikiny s kapucňami, ktoré mali nasadené na hlavách.

„Žiadame širokú verejnosť o pomoc pri stotožnení neznámych osôb, ktoré boli zachytené kamerovým systémom. Svedectvo týchto osôb je dôležité a môže prispieť k objasneniu skutku,“ uviedlo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline.



V prípade, ak ste spoznali osoby na záberoch, prípadne máte akékoľvek informácie ohľadom spomínaných trestných činov, kontaktuje políciu na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení alebo správou na facebookovom profile žilinskej polície.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu