Len 15-ročná Iveta Berkyová je nezvestná od pondelka, pomôžte ju vypátrať


Foto: Len 15-ročná Iveta Berkyová je nezvestná od pondelka, pomôžte ju vypátrať Foto: Facebook/Záchranný systém Slovensko - pátranie po osobách

Počas včerajšieho dňa vyhlásila polícia v Žilinskom kraji pátranie po dvoch osobách. Prvou bol 68-ročný Dušan, ktorý v ranných hodinách odišiel zo zariadenia pre seniorov v Žiline a odvtedy o sebe nepodal žiadne informácie.


Druhou nezvestnou osobou je mladistvá Iveta Berkyová, po ktorej pátra Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Ružomberku. Výzvu na zdieľanie príspevku a hľadanie mladého dievčaťa zverejnil v príspevku na sociálnej sieti Záchranný systém Slovensko zameraný na pátranie po osobách.


Iveta má len 15 rokov a býva v Detve. Na priloženej fotografii má dlhé vlasy tmavej farby, oválnu tvár a hnedé oči. Ďalší popis nezvestného dievčaťa ani jej oblečenia nie je známy.

„Ak uvidíte, nájdete hľadanú osobu ihneď volajte linku polície (158) a následne Záchranný Systém Slovensko - Pátranie po osobách +421 948 112 233,“ prosí administrátor skupiny.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu