Verejnosť pomohla HAKE stotožniť osoby hľadané v súvislosti s krádežou na Orave


Foto: Verejnosť pomohla HAKE stotožniť osoby hľadané v súvislosti s krádežou na Orave
Galéria: 7 fotiek
Foto: Facebook/HAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov

Aktualizácia (16. január , 12:15 hod.):

Neznámeho muža, ktorý mal v sobotu 14. januára podľa občianskej organizácie HAKA odísť zo športového obchodu v Dolnom Kubíne bez zaplatenia, sa podľa aktualizovaného príspevku v rovnomennej facebookovej skupine podarilo vďaka spolupráci jej členov identifikovať.

Pôvodný článok (15. január, 10:40 hod.):

Včera v popoludňajších hodinách došlo ku krádeži tovaru zo športového obchodu v Dolnom Kubíne. Informovala o tom facebooková skupina HAKA, ktorá je zameraná prevažne na pátranie po odcudzených automobiloch, v príspevku na sociálnej sieti.


V sobotu 14. januára navštívil predajňu INTERSPORT v obchodnom centre Stop Shop mladý muž, ktorý odišiel bez zaplatenia za tovar, ktorý si odniesol. Pri čine ho však zachytili bezpečnostné kamery predajne. Zamestnanci pobočky požiadali o zdieľanie záberov v skupine HAKA spoločne s prosbou o stotožnenie osoby na videu.

„Pomôž nám s hľadaním tohto pána, ktorý si v našej predajni INTERSPORT v Dolnom Kubíne niečo zabudol - konkrétne zaplatiť. Ak si ho už niekde videl, prípadne ho poznáš, nebodaj si ním ty, daj nám vedieť, prosím, do správy, prípadne to povedz našim kolegom v kubínskej predajni,“ žiadajú poškodení.

Muž na snímkach je vyššej, štíhlej postavy a má na krátko ostrihané svetlé vlasy. V čase krádeže mal oblečené čierne nohavice a zelenú zimnú bundu s čiernou nášivkou na lakti. V jeho blízkosti sa na viacerých záberoch pohybuje aj neznáma žena. Pokiaľ ste osobu spoznali, kontaktujte poškodených na telefónnom čísle +421 908 746 584.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu