Obľúbený RETRO PLES opäť v žilinskom Event House už 18. februára


Foto: Obľúbený RETRO PLES opäť v žilinskom Event House už 18. februára

Retro hity, šaty, účesy, bláznivá zábava, tanečné vystúpenia, škola tanca a kapela Duchoňovci. Milovaný Retro ples prichádza opäť do Žiliny! Každoročne patrí k vyhľadávaným udalostiam a jeho posledný ročník bol vypredaný. Užite si tento jedinečný ples v uvoľnenej atmosfére aj vy.

Nesmrteľné hity Karola Duchoňa

Ja by som ťa dievča ľúbil, keby si sa trošku smiala v Čardáši dvoch sŕdc, Elena, ty si život môj! Šiel, šiel za vzdialeným cieľom či legendárna V dolinách. Aj na tieto hity si zatancujete na Retro plese. Piesne Karola Duchoňa budú znieť v podaní kapely Duchoňovci, ktorá mapuje život tejto slovenskej legendy a hrá a spieva jeho najväčšie hity. O zábavu a ďalšie nezabudnuteľné songy z čias minulých sa postará DJ Škorvo.


Bodkované šaty, vypchávky na pleciach a nablýskaná trvalá

Retro ples je bláznivý, neformálny, uvoľnený a hlavne o zábave. Plesové róby preto nie sú potrebné. Tento rok sa bude niesť v znamení slovenského retra. Staviť môžete na bodkované šaty, zvonáče, farebné elasťáky, vypchávky na pleciach, trvalú na hlave či hrebeň vo vrecku. Siahnuť môžete ale aj po sexi pin up outfitoch, hippies štýle či inšpirovať sa filmom Pomáda. Akýkoľvek retro detail je vítaný, nie však povinný.

Vstupenky sú v predaji v sieti ticketportal.sk. V cene vstupeniek je víno, minerálka, večera formou rautu, dezerty, hudobný a tanečný program. Podujatie moderuje Matúš Škorvo Škorvánek. Vidíme sa na parkete v Event House!

Aká zábava vás čaká na RETRO PLESE? Pozrite si video!


Vstupenky: www.ticketportal.sk/event/Retro_ples_Event_House_Zilina

Miesto: Event House Žilina
Dátum: 18.02.2023 - 19:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok