Za obcou Belá došlo k vážnej nehode, osobné auto skončilo v poli a kamión zablokoval oba pruhy


Foto: Za obcou Belá došlo k vážnej nehode, osobné auto skončilo v poli a kamión zablokoval oba pruhy Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Na frekventovanej komunikácii druhej triedy II/583, ktorá vedie zo Žiliny cez Terchovú do obce Párnica, došlo dnes v ranných hodinách k vážnej dopravnej nehode. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Žiline, ako aj okoloidúci motoristi.

Približne o 7:00 hod. ráno sa medzi obcami Belá a Stráža v smere na Žilinu zrazil osobný automobil s nákladným motorovým vozidlom. Podľa svedkov zostal kamión po nehode skrížený cez obidva jazdné pruhy, čím na istý čas úplne zablokoval premávku.



Osobné vozidlo značky Škoda v červenej farbe skončilo po kolízii mimo vozovky na blízkom poli. Pri dopravnej nehode došlo k zraneniu členov posádky. Na mieste zasahujú všetky záchranné zložky vrátane hasičov zo staníc v Žiline a Terchovej.

Úsek cesty II/583, ktorý bol istý čas neprejazdný, motoristi obchádzali cez obec Lysica, kde sa taktiež začali tvoriť kolóny. Aktuálne sa na tomto mieste zdržíte približne desať minút v obidvoch smeroch.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu