V Žiline vystúpi Gitarista Steve „Boltz“ Bolton, ktorý hral s The Who, Atomic Rooster aj Paulom Youngom


Foto: V Žiline vystúpi Gitarista Steve „Boltz“ Bolton, ktorý hral s The Who, Atomic Rooster aj Paulom Youngom

Manchesterský rodák, gitarista, spevák a skladateľ Steve „Boltz“ Bolton hudobne kryl chrbát takým veličinám, akými boli The Who, Paul Young, David Bowie, Rick Wright, Atomic Roster a ďalšie. Aktuálne funguje s vlastnou kapelou Dead Man’s Corner.

Tento týždeň prichádza na Slovensko, ale s inou partiou hudobníkov, aby priniesol spojenie svojich bohatých hudobných skúseností a feelingu. V utorok 17. januára o 20:00 hod. vystúpi aj v žilinskom SMER KLUBE 77.

„Zahráme šesť alebo sedem mojich vlastných skladieb, ktoré budú znieť ináč, ako ich hrávame s mojou kapelou, s ktorou je to viac psycho, thrashy, ale s dobrými gitarami. Znie to ako od Tarantina, mixnuté s rannou tvorbou The Who, k tomu trocha psychedélie a rockabilly. Celkovo má naša muzika veľký tlak. Pre tieto koncerty sme to spravili viac rockovejšie,“ uviedol Steve „Boltz“ Bolton.

Veľmi dôverujem tejto kapele na turné, takže si vezmem moje SGéčko a zosilňovač Marshall. Zahráme aj niekoľko coverov – The Byrds, Iggy Pop z čias Stooges, surferské veci, Animals, Dylana, Hendrixa, bude to zábava. Počas mojej kariéry som toho zažil veľa, ale ešte nikdy pred tým som nehral s kapelou, ktorú nepoznám. Veľmi sa na to teším, pretože zahráme aj piesne, ktoré inak hrávam v Anglicku na sólových vystúpeniach s akustickou gitarou,“ dodal.

Vstupenky zakúpite na: www.smer77.sk/rezervacia-vstupeniek/

Facebook event: facebook.com/events/526721776067626




Miesto: Smer Klub 77, Žilina
Dátum: 17.01.2023 - 20:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok