Dôchodkyňu v Martine na priechode pre chodcov zrazila sanitka so zapnutou sirénou a majákmi


Foto: Dôchodkyňu v Martine na priechode pre chodcov zrazila sanitka so zapnutou sirénou a majákmi Foto: Facebook/Polícia SR-Žilinský kraj

Dnes v ranných hodinách sme informovali o vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala v mestskej časti Priekopa v Martine. Na ulici Priekopská v blízkosti predajne Lidl bola zrazená staršia žena, ktorá prechádzala cez vyznačený priechod pre chodcov.

V predošlom článku sme taktiež uviedli, že chodkyňu mala podľa svedkov údajne zraziť sanitka. O niekoľko hodín neskôr to potvrdila Zuzana Šefčíková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline. Hovorkyňa taktiež upresnila okolnosti kolízie.


K dopravnej nehode došlo približne o 7:40 hod. ráno. Žena v dôchodkovom veku sa mala nachádzať na priechode pre chodcov v čase, kedy týmto úsekom prechádzalo vozidlo rýchlej zdravotnej pomoci. Záchranka mala podľa vyjadrenia polície zapnuté svetelné ja zvukové signalizačné zariadenia.


„76-ročná žena utrpela vážne zranenia a bola prevezená do nemocnice. Vodič bol podrobený dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Ďalšie okolnosti a príčiny dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ priblížila Zuzana Šefčíková. 




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu