Obeťou tragickej nehody pod Strečnom bol 49-ročný muž. V zákrute mal vojsť do cesty protiidúcemu kamiónu


Foto: Obeťou tragickej nehody pod Strečnom bol 49-ročný muž. V zákrute mal vojsť do cesty protiidúcemu kamiónu Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

V stredu 11. januára došlo v neskorých večerných hodinách k tragickej nehode na ceste I/18 pod hradom Strečno. V úseku pod motorestom sa zrazilo osobné motorové vozidlo značky Volkswagen s kamiónom idúcim v protismernom pruhu. Vážna dopravná nehoda si podľa Polície Žilinského kraja vyžiadala život 49-ročného motoristu, ktorý do Žiliny prichádzal v smere z Martina.

V mierne pravotočivej zákrute mal z doposiaľ presne nezistených príčin prejsť vodič osobného motorového vozidla do protismeru, kde sa čelne zrazil s protiidúcim nákladným motorovým vozidlom značky DAF,“ uviedla polícia v príspevku na sociálnej sieti, kde od včerajšieho večera uverejňuje aktualizácie kolízie.

Na miesto boli po zrážke okamžite vyslané bezpečnostné zložky. Vodič v osobnom aute však utrpel pri nehode zranenia nezlúčiteľné so životom. V súčasnosti bola podľa polície pre jeho osobu nariadená pitva.

Vodič nákladného vozidla bol podrobený dychovej skúške, no prítomnosť alkoholu sa v tomto prípade nepotvrdila. Polícia preto naďalej pokračuje vo vyšetrovaní, ktoré by malo objasniť okolnosti a príčinu kolízie s tragickým koncom.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu