Na priechode pre chodcov pri Lidli v Martine bola ráno zrazená žena


Foto: Na priechode pre chodcov pri Lidli v Martine bola ráno zrazená žena Foto: Ilustračné foto/pixabay.com

V priebehu včerajšieho dňa došlo k niekoľkým vážnym dopravným nehodám v Žilinskom kraji. Dnešné ráno pokračuje ďalšou kolíziou vozidla s chodcom v Martine. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Žiline.

Vo štvrtok 12. januára približne o 8:00 hod. ráno vyrazili všetky záchranné zložky do mestskej časti Priekopa v Martine. Na ulici Priekopská v blízkosti predajne Lidl malo vozidlo zraziť pešiu osobu, ktorá podľa svedkov prechádzala cez priechod pre chodcov.

Chodkyňa pri nehode utrpela zranenia neznámeho rozsahu. Z vozidla podľa hasičov unikli prevádzkové kvapaliny na vozovku. Na mieste zasahovala polícia, záchranári a traja príslušníci Hasičského a záchranného zboru zo stanice v Martine.

Podľa neoverených informácií od okoloidúcich vodičov malo ženu zraziť vozidlo Rýchlej zdravotnej pomoci. Je však možné, že sa sanitka na mieste nachádzala len kvôli pomoci zranenej osobe a svedkovia nesprávne vyhodnotili situáciu. S otázkou, či účastníkom nehody skutočne bolo takéto vozidlo, sa obrátime na kompetentné osoby.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu